Alla inlägg under juni 2010

Av Hanna - 2 juni 2010 22:04

Idag har de varit en dag med möten och jobb...

vi fick handledning oxå.. mycket bra va de!

annars en ganska tråkig dag... men när ja kom hem, kl 20... så gick vi en liten promenad, har länge tänkt pröva cykla med lisa, men vi har inte haft nån användbar cykel.. men nu så har vi! va riktigt roligt att cykla med henne, adam skjutsade mig först så höll ja i henne, tyckte hon va kul, försökte hoppa på cykeln... men sen fick vi till de, å vad hon sprang bra =) släppte henne lös sen så kunde ja cykla lite fortare oxå, så kul att låta henne springa fort å sträcka ut ordentligt. hon springer ju gärna fort men inte så långa sträckor, så de här  blir en ny variant av motion för oss i framtiden! lite roligare för oss om vi kan variera oxå.


så väntar ja spänt på lite prylar jag beställde igår.

jag beställde 1 sele för spårträning, så en spårlina till oxå, en klicker och

ett "bilbälte" för hund.

nu när jag äntligen hadde lite pengar över så kunde jag inte låta bli. ja har pratat om de ganska länge oxå... så nu fick ja till de ;)  

hon är så vansinnigt söt min lilla plutt..

Av Hanna - 1 juni 2010 13:04

Min älskade hund!!

 

skäms lite för jag haft så lite tid till stumpan senaste tiden...

men idag hade jag massa tid, fast jag började faktiskt igår, då åkte rakapparaten fram, runt öronöppningarna o under hakan + mungiporna. har en tendens att bli rätt snuskigt där.. och jag o lisa som har haft en redig kamp varje gång med rakapparaten, men igår så njöt hon faktiskt, hon slöt ögonen å bara sträckte på sig!oj vad lycklig jag blev då ;) värsta rufset på tassarna kunde ja oxå utan problem raka bort.

  så idag "trimmade" ja till resten, jämna till där jag rakat, "fuskat" vid huvudet, som ja förstått när man effilerar där... men de blir faktiskt fint på lisa. jag håller mig inte till några mått å regler, ja klipper så de blir praktiskt å fint i mina ögon ;)

hon åkte in i duschen oxå, de tycker hon inte är så roligt... å dumma matte som bara skyndar långsamt...men hon står där så tålmodigt ändå.

   

  Vist är hon duktig som inte tar godisen som ligger på tassen ;)

vad gör man inte för en godis   

Ovido - Quiz & Flashcards