Alla inlägg den 4 september 2010

Av Hanna - 4 september 2010 20:57

ja.. snuvig som bara den, men inte lika slö längre, skönt iaf ;)


man tänker att så mycket händer inte när man är däckad hemma... men jo.. Lisa skruttan lyckades med nåt så fachinerande som att stuka "foten" ja alltså ena baktassen. har då aldrig varit med om nåt liknande, hon hadde legat i baksätet på bilen och när vi kom fram då efter en stund märkte ja att hon skutta på tre ben!

studerade henne när hon halta runt, såg inget annat konstigt.. tittade , klämde å kände efter... inget konstigt... förutom att hon inte kunde gå på foten.


ja lite av en hönsmamma över mina djur är jag nog, och de stör mig fruktansvärt att inte riktigt förstå, hon kan ju inte tala om för mig vad som hände...

men ja slog animalen en signal, och ja börjar vänja mig,alla råd börjar med : så länge djuret är piggt å friskt i övrigt så avakta två till tre dagar, återkom om de inte blivit bättre ;) lr om de blir sämre.


men de är ändå skönt att höra de från en veterinär  


och detta va igår och under dagen har hon blivit  "som ny" igen.

skönt de att de gick så pass fort ändå. hon orkade ju inte gå så långt på tre ben så vi fick bära henne upp å ner för trapporna (tack och lov att hon är en liten hund)


Första visningen på huset idag oxå! och hela 5 st hade anmält sig intresserade.

ja vet inte vad jag förväntat mig, men ja tycker de va riktigt bra, hoppas turen håller i sig bara...


internet på min dator funkar fortfarande inte, och min mans dator tycker jag är jobbig... så ja orkar faktiskt inte lägga in några bilder.. annars är de ju roligare med bilder tycker jag, dom säger mer ;P


Ovido - Quiz & Flashcards