Direktlänk till inlägg 9 september 2011

Fredag, med fredagsmys kanske ;)

Av Hanna - 9 september 2011 19:11

Nä vet ni vad jag behöver!! en stor haklapp kanske!? nä men ett förkläde fore bra!

hehe nu mer när ja tex ska diska... så blir mer lr mindre hela magen blöt.. de ser ju urfånigt ut!! mystiska matfläckar dyker upp på magen oxå... ja är liksom inte riktigt van vid att den sticker ut så... ;)

bildbevis kommer här :P   Vecka 25!



ja har föresten råkat ut för någon typ av städnojja... tror ja dammsugat varje dag senaste veckan... känner mig urless på allt hår som djuren dumpar lite här å var... men nu känns de som om lägenheten är på tip top! olika förvaringsskrymslen har de blivit ordning i oxå.

Vi har oxå bytt rum med Zachariaz.. hans rum hade större garderober.. vilka han inte använde ändå.

Å så mysigt de blev när vi fick hem en spjälsäng oxå ;) Tack Sunniva!

Så har vi en liten byrå nu mer full av bebiskläder, ja blöjjor oxå i smååå storlekar... ja de tack vare Sunniva oxå! De börjar bli mer värkligt nu.

både skrämmande och härligt.

Ja har aldrig oroat mig inför förlossningen, ja är inte så jätte orolig nu heller.

men som sagt de börjar kännas mer värkligt och känns mer uppenbart att lillen i magen faktiskt ska ut oxå! haha som om ja inte visste de ;)

så klart ja visste, vore ju väldigt tragiskt annars. men de är ändå en overklig bild att se framför sig...

så ska man tänka ut om de är något specielt man vill skriva i ett förlossningsbrev lr vad man nu kallar de.. för att inte tala om föräldrarledigheten...

de är något som gör mig riktigt förvirrad... men tack vare en kolega som kunde förklara de hela så begriper ja liiite mer.. men ja de är fortfarande för krongligt.

FÖRIHELVETE VARFÖR SKA DE VA SÅ KOMPLICERAT!!

men men de löser sig nog.... får man hoppas iaf ;)


nä nog skrivet för i dag...



 
 
Sunniva

Sunniva

10 september 2011 22:34

Så fin mage!!
Och att du oroar dig är nog helt normalt...det är ju så stort det som komma skall! Men det kan vi prata mer om imorgon, jag ser fram emot att se dig och magen :)
Kram

http://nuochhar.blogspot.se

Hanna

12 september 2011 22:27

ja! å så trevligt de blev!

 
Berit Elisabet

Berit Elisabet

11 september 2011 23:13

Vill bara säga att även om du får fläckar och sånt på magen, så ser den himla gullig ut! Vet du vad - den rentav KLÄR dig! :)
Kram!

http://beritelisabet.blogspot.com

Hanna

12 september 2011 22:25

haha tack! de va snällt sagt!!

 
Elon och Linus matte

Elon och Linus matte

14 september 2011 00:32

Var ju ett tag sedan jag var inne och magen putar ut rejält. När ska förlossningen ske och vet ni könet ? Många tar ju reda på det nu fölr tiden. Hur upptäckte du att du var gravid ? Särskilda symtom ?

http://cockernelon.wordpress.com

Hanna

14 september 2011 09:29

ja du, å större ska den bli ;) de är beräknat till den 28 dec...
ja vi tillhör dom nyfikna som tagit reda på könet!
en liten grabb är de!

ja... de va faktiskt bara ren känsla, ja rökte å insåg att nä, ja måste sluta för tänk om ja är gravid! ingen övertygande känsla direkt, men några dag senare "molande mens värk" och ca en vecka senare vart vi bjudna till en vän, som ville bjuda mig på vin... då va ja ju bara tvungen att testa innan ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 3 juli 2013 22:44

Wincent hade laddat med hink och spade. Vi började med att fika ute på gårdsplanen, därefter vart de ett spännande äventyr inne på höskullen, lr halmskullen.. ;) Sen fick barnen (sunniva å hennes barn va med oxå) rida en tur var på fina Vera, och i...

Av Hanna - 29 juni 2013 07:27

De är så mycket som händer hela tiden.. Så där så att de känns omöjligt att beskriva.. Men han känns så stor och så klok. Som just nu så pratar vi om att han ska säga till och gå på pottan när han är kissnödig. Å han förstår, fast lyckas inte r...

Av Hanna - 22 maj 2013 20:59

    Som ni ser så blir man himla trött av att leka, inspererad av kompisen oxå ;) faller en, faller alla, lr så bara la dom sig ner...          kompisarna som ena stunden pussas å kramas å leker hur fint som helst, som andra stunden biter...

Av Hanna - 11 maj 2013 11:40

De går undan hela tiden, förra helgen blev wincent sjuk igen.. han va iaf frisk en vecka innan förkylningen tog över ännu en gång. Vi som packat väskan förra lördagen, å åkt ut till mormor Åsa. Vi hade de riktigt trevligt tills vi märkte andningen b...

Av Hanna - 2 maj 2013 12:15

Ja har då inte prioriterat att lägga tid på att skriva här när, Wincent är mitt allt och har förtjänat den tiden istället    Men nu åkte ju Wincents favorit morbror Rasmus utomlands... ja han närmare bestämt flyttade till Toronto... i canada.. fasl...

Presentation


Hej och välkommen till min blogg, jo de är jag bakom kameran ;)ni får gärna läsa mitt trams om ni nu orkar!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards